Nu finns Livet på Skriftly

Frontpage slide, Nyheter — Av on 23/10/2015 18:32

Tottiscenen

Tidskriftsplattformen Skriftly lanserades under ett panelsamtal på Tottiscenen på Bokmässan i Helsingfors. Från vänster Edward Holmberg (Livet), Yasmin Nyqvist  (Nya Argus), Ben Fernström (Paradigm) och Thomas Rosenberg (De finlandssvenska tidskrifterna).

Idag, på Bokmässan i Helsingfors, lanserades den nya webbplattformen Skriftly.fi för finlandssvenska tidskrifter. Tidningen Livet är med bland de första tidskrifterna som utvecklar det nya koncepet. Skriftly omfattar i startskedet tillsvidare knappt tio tidskrifter, men avsikten är att den snabbt ska växa.

Huvudarkitekt och initiativtagare är Ben Fernström på medieföretaget Paradigm. Han har tillsammans med sina kolleger under det senaste året byggt upp ett redskap som ger de senaste tekniska lösningarna, och som samtidigt är lätt att använda för tidskrifterna och deras redaktörer.

Det är alltså bara att logga in på Skriftly.fi, och se vad som bjuds. Man kan kostnadsfritt prova tjänsten i en månad, och även därefter är avgifterna måttliga. För en månadskostnad på 4,99 euro kan man läsa obegränsat. För ett helt år är starterbjudandet 49 euro.

Genom att prenumererar via Skriftly får man inte bara tillgång till den tidning man från början ville läsa, utan till tio, ja kanske 100 finlandssvenska tidskrifter.

– Det är dagens nya, moderna torgplats, och där vill vi vara med! Det ger synergi, och är en win-win-situation, på alla sätt. Vi når oerhört många fler på det här sättet genom att alla tidningar publicerar sina artiklar via en och samma sajt, säger Edward Holmberg, som är Livets ansvarige när det gäller Skriftly.

Livet

0 Kommentarer

Du kan vara den första som kommenterar artikeln.

Skriv kommentar